Köp Badmintonrack på nätet

Fler och fler köper sina saker på nätet oavsett om det handlar om mat, kläder, resor eller om sportutrustning. Men det gäller att veta att butiken du handlar av är seriös, har ett utbud av högkvalitet, korrekt information om utrustningen och givetvis prisvärda produkter. När det gäller till exempel badmintonrack är det stor skillnad på att köpa ett nytt rack i syfte för att användas under en tävling eller för motion. Det finns tre egenskaper som är av vikt när du väljer badmintonrack och det är vikt, styvhet och balans. En tävlingspelare vill ha mer styvhet och lättare rack medan en motionär hellre satsar på stabilitet och ett inte alltför avancerat rack. Dessa tre egenskaper är bra att ha i bakhuvudet när du ska köpa ett nytt rack, så att du får ett badmintonrack som passar dig.

Bästa webbutikerna för badmintonrack

Vilka är då de bästa nätbutikerna om du ska inhandla ett nytt badmintonrack? Det finns ett stort utbud men här är några som är seriösa, har ett bra utbud och som fått bra omdömen.

Racketspecialisten – Här har du en webbutik som verkligen ger dig möjlighet att hitta rätt modell. Här kan du fylla i vikt, flexibilitet, balans, varumärke och spelstyrka. Under spelstyrka kan du välja om du är nybörjare, motionär eller avancerad. Enklare än så här kan det inte bli att hitta den perfekta racketen. De erbjuder dessutom frifrakt och en leveranstid på 1–3 dagar.

XXL All Sport United – Detta är en annan välsorterad butik med ett stort urval och enkla sätt att hitta rätt rack. Här kan du bland annat välja på användare, varumärke, pris och färg. Användare är här junior, unisex och vuxen och fokus ligger inte så mycket på hur duktig du är. Butiken erbjuder fri frakt vid köp över 399 kronor och levererar oftast inom 1–4 dagar. Men fri frakt gäller bara om det inte är hemleverans utan enbart till ditt närmaste ombud. Fraktkostnaden visas i kassan om det tillkommer.

Intersport – Intersport erbjuder prisvärda badmintonracket för dig som enbart vill ha ett för nöjes skull eller för att köpa till familjen. De har inte ett stort utbud men de är mycket prisvärda.

Leveranstiden är 2-4 dagar och det meddelas per SMS när du kan hämta ut det på utlämningsstället. Det är gratis frakt till alla Intersportbutiker. Om du väljer att få det levererat till ett Posten så tillkommer en fraktkostnad på 49 kronor. Vill du få det levererat hem så kostar det 119 kronor.

Pris och kvalitet avgör val av butik

Det finns givetvis en mängd andra butiker som till exempel ShopAlike och SportAmour. Allt handlar egentligen om det som nämndes inledningsvis med vilken typ av racket du önskar men även vad du är villig att betala. Är du en avancerad spelare så vill du säkerligen att ditt racket ska kunna förbättra dina prestationer, men är du enbart en hobby/motionärspelare så kanske priset är det viktiga. Ha koll på leveranskostnaderna för det brukar alltid finnas ett ”om” när det gäller frakten.