Billiga och prisvärda badmintonrack

Var hittar jag ett racket?

%d0%b0%d0%b268Det finns riktigt billiga racketar att få tag i, en stor mängd av de större butiksåterförsäljarna erbjuder exempelvis billiga rack för den som vill testa på badminton. Exempel på dessa återförsäljare är Stadium, Intersport, Team Sportia med flera.

Stadium har exempelvis ett trevligt utbud av billiga rack i kända märken. Det viktigaste för dig som nybörjare är inte att ha ett dyrt rack utan att testa på spelet, och att få en smak för en av världens mest populära sporter. Världen näst mest populära för att vara exakt!

Vi listar – ni väljer

Vi tycker det är väldigt viktigt att ni får se några av dessa rack listade i en guide här nedan. Artiklarna kan naturligtvis variera i pris, men läsaren får ändå en aning om vilka priser som gäller för billiga racketar. Samtliga artiklar är från butikerna Stadium, Intersport, och Team Sportia:

  • %d0%b0%d0%b269Yonex B 6001, cirkapris: 149 kr (Stadium) – Har ett rackethuvud i aluminium, det är ett lätt och hållbart rack som passar nybörjaren.
  • Wilson Impact Rkt, cirkapris: 199 kr (Stadium) – Är ett rack i aluminium, anpassat för nybörjaren
  • Yonex Isometric Lite, cirkapris: 299 kr (Stadium) – Är ett racket i grafit. Det här är ett lätt allroundrack som till exempel passar nybörjare och juniorer.
  • Wilson Power, cirkapris: 399 kr (Intersport) – Är ett racket med lätt sving, bra kontroll, samt med medium flex.
  • Wilson Fierce 150, cirkapris: 599 kr (Teamsportia) – Ytterligare ett racket i grafit, och det är enligt återförsäljarens egen utsago: ”ett perfekt racket för den som vill börja spela”.
  • Yonex Nanoray Pegasus, cirkapris: 599 kr (Intersport) – Är ett rack med stor träffyta. Det är lite lättare än vissa av de andra racketar på listan.

Köp begagnat

Hur är det då med begagnade racketar? Jo, det finns en mängd av dessa tillgängliga på alla möjliga typer av sidor som säljer begagnat på internet. Förutom de vanligaste sidorna som Blocket eller Tradera, finns de andra sidor såsom AllaAnnonser.nu med flera. Tradera är en intressant sida där du som säljare, istället för att du bestämmer ett visst pris och säljer din produkt för det priset, kan starta en nätauktion där du i detta fallet säljer ett rack till det högsta budet, inom en viss tid. Som köpare kan du då med andra ord bjuda det pris du tycker är rimligt och sedan välja att låta bli att bjuda ännu mer när du tycker att priset har stigit för mycket.

AlltidREA.se är en trevlig sajt där begagnade varor från en stor mängd återförsäljare listas, väljer du en vara här så förs du direkt till erbjudandet hos respektive återförsäljare. Vi testade denna sajt och hittade genast ett rack till rea-pris, och vi blev snabbt vidarelänkade till den återförsäljare som förmedlade köpet. Det här är bara en av alla de sätt som det går att få tag på begagnade rack.

Tänk på

Var dock medveten om att du kan behöva stränga om ditt rack ifall du köper det begagnat. Särskilt om racket i fråga har använts flitigt. Om priset är bra och ramen är hel och välvårdad kan det ändå vara en god idé att skaffa ett begagnat racket, även om du är tvungen att stränga om det.